PARTIDĂ AMICALĂ – Minaur a învins la Baia Mare, în meci de pregătire, nou-promovata CSM Sighișoara

0
206

HANDBAL MASCULIN – BAIA MARE. Sâmbătă, 20 ianuarie 2024, în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare, în meci de pregătire, echipa de handbal masculin Minaur Baia Mare, a învins cu 30-27 (17-14), CSM Sighișoara. Băimărenii, chiar fără cei 3 sportivi selecționați la loturile naționale (portarul Hayder Al-Khafadji, pivotul Robert Nagy și interul stânga Gabriel Cumpănici) și fără 8 indisponibili din cauza accidentărilor (Botea, Bera, Buzogany, Sabou, Vujic, Mollino, Ivanovic și Sîncu), s-au impus în meciul de pregătire cu nou-promovata CSM Sighișoara, în pofida jocului bun (în condițiile lotului pe care îl au la dispoziție) al oaspeților.

 

Totuși, meciul, arbitrat de cuplul local Alin Gherman & Adrian Moldovan, a fost controlat de vicecampioană, aflată în stagiu de pregătire atât al returului Ligii I, cât și al optimilor EHF European Cup. Pentru Minaur au marcat Vujovic  (7 goluri), Cip, Kotrc, Kozakevych și Erik Pop (câte 5 goluri), Vlad Pop (2 goluri), Ardelean (1 gol). Portarul Terekhov a avut 16 parade salvatoare. De la oaspeți săau remarcat portarul Țenghea (9 parade salvatoare) și jucătorii de câmp Baba (9 goluri), Dobra și Căpățînă (câte 4 goluri).

 

În 26 ianuarie 2024, Minaur dispută al doilea joc de pregătire, în deplasare, cu U. Cluj, a informat clubul băimărean.

 

* Foto: @Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here