ORIUNDE, MAI BINE – Tinerii Raul Gherman și Bogdan Jeler au scăpat de degringolada de la Minaur și s-au transferat la CSC Șelimbăr și la Minerul Ocna Dej: alți 5 jucători au plecat liberi de contract

0
544
Raul Gherman, Bogdan Jeler

TRANSFERURI – SOSIRI/PLECĂRI FOTBAL. Pentru că doar sosirile sunt anunțate de conducerea echipei de fotbal Minaur Baia Mare, vă anunțăm noi plecările. Deocamdată cea a mijlocașului băimărean Bogdan Jeler (20 de ani), fost internațional U17. Jeler a plecat la Minerul Ocna Dej, echipă tot de Liga a III-a, ca și Minaur, dar clasată pe locul 7 în Seria a 10-a, față de ultimul loc pe care îl ocupă în aceeași serie echipa băimăreană.

 

Alt tânăr jucător, fundașul central Raul Gherman (20 de ani), titular la echipa băimăreană, s-a transferat la CSC 1599 Șelimbăr (liderul Ligii a II-a, echipă antrenată de Claudiu Niculescu). De asemenea, conform informațiilor din club, au plecat liberi de contract și Brian Lemac (28 de ani, atacant), Eric Piroska (21 de ani, atacant), Bogdan Burcea (20 de ani, mijlocaș), Mario Maroșan (19 ani, mijlocaș), Feodor Buciuta (19 ani, mijlocaș).

 

Până acum, clubul băimărean a anunțat în pauza de iarnă transferul a 8 jucători (dar plecarea niciunuia): Raul Vitan (26 de ani – Minerul Ocna Dej, mijlocaș), Răzvan Tincu (36 de ani – Poli. Iași, fundaș), Paul Batin (36 de ani – Metalul Buzău, atacant), Raphael Stănescu (30 de ani – CSM Slatina, mijlocaș), Darius Mureșan (23 de ani – Minerul Ocna Dej, fundaș), Adrian Șter (25 de ani – CSM Satu Mare, atacant), Răzvan Lazăr (21 de ani – CSM Satu Mare), Balázs Csiszér (25 de ani – Csikszereda, fundaș).

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here