OFICIAL – Maramureșenii Marius Coman și Darius Buia vor rămâne în Liga a II-a: s-au transferat la Petrolul Ploiești

0
451

TRANSFERURI. Atacantul Marius Coman (Fotbal Comuna Recea, 24 de ani, originar din Vieșu de Sus) și mijlocașul Darius Buia (Viitorul Pandurii Târgu Jiu, 27 de ani, născut în Antwerpen/Belgia, oraș unde juca tatăl său în 1994, la Beerschot AC) vor juca și în sezonul viitor în Liga a II-a, cei doi semnând contracte cu Petrolul Ploiești. De asemenea, pe banca echipei prahovene, va fi numit Nicolae Constantin, fostul antrenor din tur al Fotbal Comuna Recea (care, între timp, a obținut și licența UEFA PRO).

 

În sezonul încheiat al Ligii a II-a, Marius Coman a marcat 15 goluri în 23 de meciuri, fiind golgheterul Ligii a II-a în ediția 2020-2021, deși în ultimele partide nu a mai evoluat din cauza restanțelor financiare mari la clubul maramureșean (în clasamentul golgherilor a fost urmat de Ovidiu Herea și Cătălin Hlistei, ambii cu câte 14 goluri). Darius Buia, fiul lui Romulus Buia, a marcat în acest sezon 9 goluri în 14 meciuri.

 

Contractele celor doi fotbaliști maramureșeni cu FC Petrolul Ploiești sunt până la finalul sezonului 2022-2023. Ediția 2021-2022 a Ligii a II-a va începe în 31 iulie.

 

* Foto: @ Petrolul Ploiești

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here