ORICE, DOAR SĂ VOTEZI – Poți să-ți faci carte de identitate și în ziua votului pentru turul II al alegerilor prezidențiale

0
405

FACILITATE. Dacă forțe oculte v-au furat cartea de identitate taman în ziua alegerilor pentru funcția de președinte al României și ați rămas nevotat ca orice alt cetățean miserupist, sau dacă v-a expirat cartea de indentitate fără să băgați de seamă, nu vă impacientați, statul vă oferă posibilitatea să votați în turul II (știți, Iohannis sau Dăncilă).

 

Practic, ce vrem noi să vă anunțăm pe această cale? Că și sâmbătă, 23 noiembrie 2019, și duminică, 24 noiembrie 2019 (chiar în ziua votului), este deschis Biroul de Evidenţă Informatizată a Persoanei (situat în clădirea Poliției Municipiului etaj 2 – intrarea dinspre strada Şteampului – şi al casieriei din cadrul Direcţiei de Venituri Baia Mare de pe strada Crișan nr. 2).

 

Adică, vă puteți face carte de identitate pe repede înainte dacă aceasta v-a expirat, ați pierdut-o/deteriorat-o, sau dacă chiar în ziua alegerilor împliniți 18 ani.

 

Programul e următorul: sâmbătă, 23 noiembrie, Biroul e deschis între orele 8.00-16.00 (pentru preluarea cererilor și eliberarea actelor de identitate pentru care s-au depus cereri anterior datei de 23 noiembrie), iar duminică, 24 noiembrie, este deschis între orele 7.00-21.00 (pentru preluări de cereri – până la ora 18.00 – și pentru eliberare acte de identitate – între orele 18.00 – 21.00). Așadar, nimic nu mai poate sta în calea votului dumneavoastră în turul II al alegerilor prezidențiale.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here