ALEGERI PREȘEDINTE – Vineri, președintele Klaus Iohannis își începe în Maramureș campania pentru prezidențiale

0
989

TURUL II. Președintele României, Klaus Iohannis, își începe campania electorală pentru turul al II-lea al alegerilor prezidenţiale vineri, 15 noiembrie, din Maramureș. Staff-ul său a anunțat mai multe deplasări în țară în cele două săptămâni de campanie electorală (în județele Maramureş, Bistriţa, Prahova, Neamţ, Galați și Bacău).

 

Deși liderii PNL au anunțat că președintele Iohannis nu va participa la dezbateri cu Viorica Dăncilă, sunt voci care afirmă că o dezbatere ar putea fi pusă în practică, în contextul în care anunțul a fost întâmpinat cu un val de critici, iar în programul președintelui există mai multe date în care acesta este în București.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here