OPȚIUNE – Senator Dan Ivan: Este extrem de important să înțelegem că prin participarea lor activă la procesul electoral, cetățenii contribuie la conturarea direcției pe care o va urma țara în următorii ani

1
179
Dan Ivan, senator USR de Maramureș

CARAVANA DREAPTA UNITĂ. Sighetu Marmației, capitala istorică a Maramureșului, a găzduit marți, 2 aprilie 2024, o importantă manifestare politică, odată cu sosirea caravanei Alianței Dreapta Unită. Actualii consilieri locali, județeni, parlamentari USR, dar și candidații la viitoarele alegeri, au colindat străzile orașului pentru a vorbi cu cetățenii și pentru a aduna semnături pentru alegerile din 9 iunie.

 

Sighetenii au avut astfel oportunitatea să își exprime sprijinul pentru candidații Alianței Dreapta Unită, semnând listele care permit acestora să intre în cursa electorală. Gestul cetățenilor demonstrează o dorință puternică de schimbare și implicarea în crearea unei Românii moderne.

 

Evenimentul din Sighetu Marmației reprezintă doar unul dintre multele momente în care comunitățile din întreaga țară se implică în procesul democratic și își exprimă opțiunile politice. Este extrem de important să înțelegem că prin participarea lor activă la procesul electoral, cetățenii contribuie la conturarea direcției pe care o va urma țara în următorii ani, a declarat senatorul USR, Dan Ivan.

Caravana Alianței Dreapta Unită a vizitat deja 20 de orașe și își continuă drumul prin țară până pe data de 6 iunie.

 

Biroul parlamentar al senatorului Dan Ivan



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Sa stiti ca noi baimarenii nu vrem la Baia Mare carne la imprimanta, faina de gandaci, parintele unu sau doi, vaccinuri ucigase, precum si alte ineptii, lugubatii si aberatii legislative europene sustinute de USR si PNL concepute si promovate de oli(…)eni frustrati fara suflet si fara Dumnezeu. Domnule Vischi sper ca prin acest comentariu NU deranjez vreun locotenent cerechesist protejat…….al camarilei camoriste si acest comentariu nu va fi sters…… (comentariu moderat – limbaj excesiv)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here