OFICIAL – În 2019, investiții de 11,6 milioane de lei în Complexul Național „Lascăr Pană” din Baia Mare

0
636

INVESTIȚII. Conducerea Ministerului Tineretului și Sporturilor (MTS) a anunțat în acest an investiții de 11,6 milioane de lei în Complexul Național “Lascăr Pană” din Baia Mare. În 2019, a fost alocată suma de 30 milioane lei pentru investiţii în complexurile naţionale care aparțin Ministerului Tineretului și Sporturilor (CSN Snagov, CSN “Lascăr Pană” Baia Mare şi CSN „Lia Manoliu”).

 

Procentual, alocările financiare pentru investiții în complexurile sportive naționale sunt cu 40% mai mari decât anul trecut, însă trebuia luat în calcul faptul că Complexul Complexul Sportiv Național “Lascăr Pană” din Baia Mare a fost înfiinţat abia la finalul anului trecut, în 10 octombrie – acesta este singurul complex sportiv național înființat de MTS în ultimii 18 ani.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here