OFICIAL – Duminică, se deschide sezonul de vizitare al Muzeului Satului din Baia Mare

0
526

EVENIMENT. Ca în fiecare an, Muzeul Satului din Baia Mare sărbătorește hramul Bisericii Monument ”Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”, dată la care se deschide oficial și sezonul de vizitare al Satului de pe Dealul Florilor. În cadrul evenimentului ”Primăvara în Satul de pe Dealul Florilor” din acest an va fi inaugurată Casa Danciu din Muzeul Satului, proaspăt pregătită pentru a fi vizitată de oaspeții muzeului. Introducerea Muzeului Satului din Baia Mare, alături de alte 11 muzee, pe harta Rutei Naționale a Muzeelor Etnografice în Aer Liber și prezentarea Rutei Culturale Carpatice vor fi, de asemenea, marcate în această duminică.

 

Maramureșenii și turiștii prezenți în judet sunt așteptați duminică, 23 aprilie, începând cu ora 10:00, în Muzeul Satului din Baia Mare, unde vor avea loc și momente artistice, iar cunoscuți producători locali își vor prezenta cele mai bune bucate la târgul de produse tradiționale.

 

Vă așteptăm cu drag!

 

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here