CINEMA ÎN AER LIBER – Comedia romantică Singin’ in the Rain, întreruptă vinerea trecută de… ploaie, se reia la Teatrul de Vară din Baia Mare

0
185

POVEȘTI SUB STELE. Proiecția filmului “Singin’ in the Rain”, de la Teatrul de Vară din Baia Mare de vinerea trecută (26 iulie), întreruptă de ploaie, va fi reluată vineri, 2 august, de la ora 22.00, au anunțat organizatorii. Posesorii biletelor cu numărul cuprins între 784  și 898, vândute în 26 iulie, sunt valabile pentru proiecția de vinerea aceasta.

 

“Singin’ in the Rain” (SUA, 1952), este unul dintre cele mai iubite musicaluri din toate timpurile. Filmul prezintă momentul în care la Hollywood se face tranziția de la filmul mut la cel cu sonor, iar multe vedete par să aibă probleme de adaptare.

 

Don Lockwood (Gene Kelly) si Lina Lamont (Jean Hagen) formează un cuplu de succes, cel puțin pe scenă. Pentru a-și spori popularitatea, la cererea producătorilor cei doi pozează în amorezi și în viața reală, cu toate că între ei există fel de fel de animozități.

 

Situația se complică și mai mult când cel mai recent film al lor, “The Dueling Cavalier” este transformat într-un musical, iar Lina are nevoie de o dublură. În scenă intră Kathy Selden (Debbie Reynolds), care devine vocea ei, însă nu doar din spatele cortinei…

 

Biletul de intrare costă 10 lei și poate fi cumpărat de la intrarea în amfiteatru, înainte de eveniment. Copiii beneficiază de intrare gratuită. În cazul vremii nefavorabile, proiecția va fi reprogramată.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here