MUTARE – Poliția Locală Baia Mare își mută sediul și merge în chirie la URBIS

0
608

SEDIU. Direcția Poliția Locală Baia Mare își mută sediul de pe strada Victoriei, acolo unde municipalitatea plătea chirie, într-un spațiu mai generos, însă situat în fosta zonă industrială a orașului, pe strada 8 martie. Clădirea apaține societății locale de transport în comun, imobilul având două etaje  și o suprafață utilă de 638 de metri pătrați și fiind fostul Grup de exploatare al URBIS.

 

Pentru că municipalitatea nu deține în totalitate societatea de transport în comun, va trebui să plătească o chirie și pentru spațiul aflat în proprietatea URBIS, însă consilierii municipali au decis ca aceasta să nu depășească suma achitată Poliției Locale pentru actualul sediu.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here