VACANȚĂ TRAGICĂ – Un băimărean a murit, aseară, înecat la Costinești

0
745

DECES. Serviciul Județean de Ambulanță Constanța a anunțat că în seara de duminică, 16 iulie 2017, a fost solicitat să intervină în stațiunea Costinești într-un caz de înec. La ora 20.35, medicii de la Ambulanță au încercat să-l resusciteze, acesta fiind scos din apă în stop cardiorespirator. După aproximativ 50 de minute, cadrele medicale au fost nevoite să constate decesul. Trupul neînsuflețit a fost predat medicilor legişti pentru necropsie.

 

Conform unor surse locale implicate în salvarea barbatului, în ciuda vântului şi a vremii reci, turistul a ignorat şi valurile mari, a intrat în apă şi a fost luat de curenţi. Salvamarii l-au scos din apă în stare de inconştienţă. Bărbatul avea 43 de ani, era din Baia Mare şi se afla în concediu pe litoral cu familia. De la inceputul sezonului estival, 12 persoane au murit inecate pe litoral.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here