MISS UNIVERSITARIA 2024 – Mara Beatrice Pop a câștigat concursul de frumusețe al studentelor din Baia Mare

0
2927
Mara Pop - Miss Universitaria ed.-XIII

CONCURS DE FRUMUSEȚE. Cea de-a XIII-a ediție a concursului pentru titlul Miss Universitaria, eveniment desfășurat la Teatrul Municipal din Baia Mare și organizat de Liga Studenților „Pintea Viteazul”, a fost câștigată de Mara Beatrice Pop, studentă la Facultatea de Științe (Management, anul I).

 

De asemenea, titlul Miss Originalitate i-a revenit Denisei Grădinariu, iar titlul Miss Popularitate a fost câștigat de Coralia Benea. Cel de-al 13-lea concurs de frumusețe al studenților din Baia Mare (care a avut ca probe dans, originalitate, cultură generală, proba de teatru și defilarea în rochii de seară), a avut ca temă „Hollywood”, reușind să poarte publicul printr-o călătorie în timp, începând cu perioada anilor ’20, și să îl aducă în fața cinematografiei din zilele noastre.

 

Spectacolul a fost susținut și de soliștii, instrumentiștii și corpul de balet al Teatrului Municipal Baia Mare (Band Teatru Municipal Baia Mare, Romeo Cornelius, Dorin Griguță, Ema Dumitran, Răzvan Pașca, echipa de balet al Teatrului, întreg personalului teatrului, cât și actorii Andrei Han și Alex Macavei).

 

* Foto: @Liga Studenților „Pintea Viteazul”

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here