METAMORFOZĂ – Fostul sediu al CAP Groșii Țibleșului va deveni bază Salvamont Maramureș

0
958

SALVAMONT MARAMUREȘ. Fostul sediu al CAP (Cooperativa Agricolă de Producție) Groșii Țibleșului, o casă edificată în anul 1975, acum nefolosită, va deveni bază Salvamont Maramureș, serviciul public județean vizând amenajarea unui punct în care, pe lângă asigurarea permanenței, să depoziteze materialele și echipamentele utilizate, pentru scurtarea timpilor de intervenție în zonă.

 

Imobilul, care are o suprafață de 142 mp, iar curtea are 926 mp, este în proprietatea comunei maramureșene, însă autoritățile locale și-au exprimat disponibilitatea să transfere proprietatea în domeniul public al județului Maramureș (Serviciului Public Județean Salvamont fiind în subordinea Consiliului Județean Maramureș), pentru că imobilul nu este utilizat și se degradează, iar Salvamont l-ar reabilita.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here