INVESTIȚIE FINALIZATĂ – Peste 10 milioane de lei pentru modernizarea/extinderea infrastructurii electrice și de fluide medicale la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare

0
17

INFRASTRUCTURĂ MEDICALĂ. Astăzi, 27 decembrie 2023, la Spitalul Județean de Urgență „Dr Constantin Opriș” Baia Mare a avut loc recepția lucrărilor pentru proiectul “Modernizarea/extinderea infrastructurii electrice și de fluide medicale”.

 

În cadrul proiectului, s-au executat lucrări de modernizare / extindere a infrastructurii electrice și de fluide medicale. Valoarea lucrărilor a fost de peste 10 milioane de  lei, finanțarea fiind asigurată din fonduri europene accesate de Consiliul Județean Maramureș. Zonele din spital în care au avut loc lucrările de modernizare sunt :

 

Parter – Spitalizare de zi

Etaj 3 – Ortopedie/Traumatologie

Etaj 4 – Chirurgie generala

Etaj 5 – Ginecologie si neonatologie

Etaj 6 – Obstetrica ginecologie

Etaj 7 – Oncologie

Etaj 9 – Endocrinologie,Reumatologie,Chirurgie toracica,Chirurgie cardiovasculara

Etaj 10 – Neurologie

Etaj 11 – Pediatrie

 

Obiectivul general al proiectului  este creșterea siguranței pacienților Spitalului Judeţean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” prin extinderea și modernizarea instalațiilor electrice și de fluide medicale și instalarea de sisteme de detectare a concentrației de oxigen. Implementarea acestui proiect conduce la îmbunătățirea infrastructurii de alimentare cu energie electrică și fluide medicale existente și creșterea securității la incendii în secțiile care utilizează fluide medicale pentru desfășurarea actului medical din Spitalul Judeţean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” în scopul de a asigura un răspuns în timp util și eficient al sistemului medical public din județul Maramureș.

 

Conducerea SJUBM transmite mulțumiri Consiliului Județean Maramureș pentru susținerea și implementarea acestui proiect esențial pentru siguranța pacienților.

 

George Alexandru Oros, manager Spitalul Județean de Urgență „Dr Constantin Opriș” Baia MareATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here