ÎNSCRIERI – Workshop: fotografia de stradă cu fotograful băimărean Silviu Gheție, un nume de referință în fotografia contemporană românească

0
256

FOTOGRAFIE – WORKSHOP. Se fac înscrieri la workshop-ul fotografiei de stradă care va avea loc sub îndrumarea fotografului băimărean Silviu Gheție, un nume de referință în fotografia contemporană românească. Acesta se va desfășura timp de 4 săptămâni, în perioada 23 februarie – 17 martie 2024, timp în care pasionații de fotografie vor descoperi secretele fotografiei de stradă, vor înveța tainele limbajul fotografic și își vor transforma modul în care văd lumea prin obiectivul aparatului foto.

 

Workshop-ul se adresează pasionaților de fotografie, începători sau avansați, care cunosc deja tehnica fotografică sau care se descurcă să facă poze acceptabile sau chiar grozave, inclusiv cu telefonul.

 

Locurile sunt limitate, iar înscrierile se pot face online pe www.cowork22.ro sau telefonic la 0772157099. Vor avea loc atât cursuri teoretice (1/săptămână la Cowork22), cât și sesiuni practice în care se iese pe teren cu aparatele foto, la “vânătoare”. Mai multe detalii pe https://www.cowork22.ro/evenimente/photoworkshop.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here