TEATRUL DE VARĂ – Vineri, de la ora 22, reîncep proiecțiile de filme în cinematograful în aer liber din Baia Mare

0
479

CINEMA ÎN AER LIBER. Vineri, 14 iunie, la ora 22.00, la Teatrul de Vară din Baia Mare are loc prima proiecție de film din sezonul 2019 “Povești sub stele”. Filmul ales pentru deschidere este “Jaf cu stil”.

 

Seria proiecțiilor de film în aer liber “Povești sub stele” a ajuns la al treilea sezon, organizatorii propunându-și să însuflețească Teatrul de Vară cu proiecții de filme în fiecare seară de vineri, până la toamnă.

 

Filmul din deschiderea seriei de proiecții, “Jaf cu stil” (SUA, 2017), o comedie regizată de Zach Braff, cu Morgan Freeman, Michael Caine, Alan Arkin și Joey King în distribuție, spune povestea a trei prieteni, muncitori pensionați, șocați să afle că fondul lor de pensii a fost golit de o corporație misterioasă. Astfel, ei decid să renunțe la viața liniștită și să fie rebeli pentru prima dată în viața lor, jefuind una dintre băncile corporației pentru a-și lua banii înapoi.

 

La fel ca anul trecut, biletul de intrare costă 10 lei și poate fi cumpărat de la intrarea în amfiteatru, înainte de eveniment. Copiii beneficiază de intrare gratuită. Deoarece desfășurarea evenimentelor depinde de condițiile meteo, în cazul vremii nefavorabile proiecțiile vor fi decalate cu o zi față de data programată.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here