INFRASTRUCTURĂ – 7,7 milioane de lei pentru reabilitarea a 7 kilometri de străzi într-o comună maramureșeană

0
221

GÂRDANI. Autoritatea publică din comuna maramureșeană Gârdani, controlată de edilul Nelu Radu Dragoș, a introdus în licitație publică un contract estimat la 7,7 milioane de lei (exact: 7.741.690,26 lei, sumă care include TVA) care vizează reabilitarea a 7,03 kilometri de străzi.

 

În acest moment, cele mai multe străzi din rețeaua din comună nu este prevăzută cu șanțuri de scurgere a apelor pluviale. De asemenea, prin contract este vizată îmbunătățirea fundațiilor drumurilor.

 

Contractul, pentru care se așteaptă ofertele constructorilor până la 29 iunie 2023, va fi atribuit pe criteriul Cel mai bun raport calitate-preț (unde prețul are o pondere procentuală de 55% din decizia finală, graficul general de realizare a investiției de 25%, metolodologia 15% și planul de management 5%). Cea mai mare parte a proiectului este finanțată prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny.

 

* Foto generică: @Primăria Gârdani

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here