ÎNCEP LUCRĂRILE – S-a semnat contractul de execuție a lucrărilor de sistematizare în cartierul Bogdan Vodă din Sighetu Marmației: află cine execută lucrarea de 1,4 milioane de lei

1
330

SIGHETU MARMAȚIEI. Administrația publică locală din municipiul Sighetu Marmației, controlată de edilul Vasile Moldovan (PSD), a semnat un contract în valoare de peste 1,4 milioane de lei (exact: 1.432.487,59 lei), care vizează sistematizare în cartierul Bogdan Vodă. Contractul a fost semnat la 15 februarie 2024 cu asocierea de firme CSI Industries SRL din Tur (jud. Satu Mare) & Prodeximp SRL din Satu Mare.

 

Contractul presupune amenajarea în cartierul Bogdan Vodă a unor spații verzi, parcări, spații destinate activităților sportive și spații pentru joacă, precum și refacerea carosabilului și trotuarelor. Durata contractului este de 12 luni, însă perioada de execuție este estimată a fi finalizată în 6 luni.

 

•••
CSI Industries SRL, leader de asociere, este înregistrat în Tur (jud. Satu Mare) și este specializat pe activități de inginerie și consultanță tehnică. Firma, care și-a început activitatea la sfârșitul anului 2020, îi aparține lui Ionuț Vasile Stan (asociat unic) și a închis anul 2022 cu o cifră de afaceri mai mică de două ori decât actualul contract, respectiv 495.839 lei, și un profit de sub 200.000 lei, indicatori financiari realizați cu 3 angajați, dar și cu datorii de circa 54.000 lei. Stan mai deține, de dată recentă, și 50% din firma Intervenția Net SRL, specializată pe lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat.
Prodeximp SRL, asociat secundar, este înregistrat în Satu Mare și este specializat pe construcții. Firma, fosta Prodeximp Vama SRL, este deținută de familia Mureșan (Felician Mureșan, Casian Petrișor Mureșan și Petre Mureșan) și a închis anul 2022 cu o cifră de afaceri de 75,83 milioane de lei și un profit net de 6,7 milioane de lei, indicatori financiari realizați cu 88 de angajați, dar și cu datorii de 29,57 milioane de lei. Societatea nu este la primul contract în Maramureș, aceasta executând anul trecut o lucrare de 11,3 milioane de lei care a vizat modernizarea infrastructurii rutiere în comuna Ardusat, în 2022 a executat rețeaua de apă-canal în Poienile Izei (lucrare de 17,33 milioane de lei), în 2021 a executat modernizarea infrastructurii rutiere în comuna Dumbrăvița (contract de 5,21 milioane de lei) și modernizarea de străzi în Seini.

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Este necesara sistematizarea. Pierzi cel putin 15 minute incercand sa iesi din oras. Solutia: desfintarea garajelor dintre blocuri si infintarea de parcari in locul lor pentru masinile parcate pe banda 1 pe strada Bogdan Voda intre intersectia cu Unirii si Kaufland. Fara doua benzi libere de circulatie pe sens nu se rezolva nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here