INAUGURARE – Dragoș Pîslaru își deschide cabinetul de europarlamentar în Baia Mare

0
460
Dragoș Pîslaru

MARAMUREȘ. Joi, 7 noiembrie 2019, Dragoș Pîslaru, europarlamentar al Alianței USR PLUS și membru al Grupului Renew Europe, își deschide în Baia Mare (pe strada Culturii nr. 5) un cabinet de europarlamentar, ocazie cu care, de la ora 17.30, organizează o dezbatere publică cu tema „Ce face Parlamentul European pentru Maramureș”.

 

În cadrul dezbaterii se va discuta despre activitatea europarlamentarilor Alianței USR PLUS în Parlamentul European, despre impactul proiectelor propuse de aceștia asupra cetățenilor români și despre activitățile pe care europarlamentarul Pîslaru le va desfășura în cabinetul deschis în Baia Mare.

 

Ca formare profesională, Dragoș Pîslaru este economist, având un doctorat în economie la Institutul Național de Cercetări Economie al Academiei Române și un masterat în Relații Internaționale obținut la London School of Economics (Marea Britanie).

 

A fost implicat în proiecte interne și internaționale ca expert pe probleme sociale, dezvoltare rurală, politici sociale, piața forței de muncă. În 2016, a fost ministru al Muncii și Protecției Sociale (în Guvernul Cioloș). În prezent, este deputat în Parlamentul European, membru în Comisia pentru Afaceri Economice și Monetare, Comisia pentru Ocuparea Forței de Muncă și Afaceri Sociale și Comisia pentru Industrie, Cercetare și Energie.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here