ÎN TERITORIU – Deputatul Călin Bota, la atelierul de vară dedicat copiilor „7 arte în 7 sate – moșteniri culturale în comuna Șișești”

0
83
Costin Gavril, Călin Bota, Ioan Mircea Tentis, Florin-Alexandru Alexe

COMUNA ȘIȘEȘTI. Multă energie pozitivă și mult talent la evenimentul de final al atelierelor de vară pentru copii, organizate în cadrul proiectului „7 arte în 7 sate – moșteniri culturale în comuna Șișești”.

 

În cadrul proiectului, peste 200 de copii au participat la activități de creație, pictură, literatură, poezie, dans, muzică și desen, toți fiind încurajați să-și dezvolte creativitatea și să cunoască istoria comunei în care locuiesc.

 

Alături de primarul comunei Șișești, Tentis Ioan Mircea, de viceprimarul Costin Gavril și de deputatul Florin-Alexandru Alexe, i-am felicitat pe copii pentru talentul și implicarea lor și i-am încurajat să persevereze și să prețuiască istoria locului în care s-au născut, a declarat deputatul PNL Călin Ioan Bota.

Proiectul cultural a câştigat finanţare de la Administrația Fondului Cultural Național, prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

 

Biroul parlamentar al deputatului Călin Ioan BotaATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here