HANDBAL – Băimărencele au câştigat Trofeul Minaur și titlurile de cel mai bun portar și cea mai bună jucătoare

0
120

TROFEU. Handbalistele băimărence au câştigat Trofeul Minaur, în Sala Sporturilor ”Lascăr Pană” din Baia Mare, după ce au învins în meciul decisiv al turneului amical campioana Slovaciei, Iuventa Michalovce. Minaur a câștigat cu 25-21 (11-16) meciul cu slovacele, în turneu depășind și U. Cluj, în primul meci, cu 31-27 (16-12).

 

În meciul cu Iuventa, pentru băimărence au marcat Oana Cîrstea (5 goluri), Sonia Seraficeanu și Roxana Szőlősi (câte 4 goluri), Marija Shteriova (3 goluri), Petruţa Argyelan și Sylwia Lisewska (câte 2 goluri), Iaroslava Burlacenko, Mădălina Conache, Camelia Hotea, Andreea Popa și Paulina Masna (câte 1 gol).

 

Cele mai bune marcatoare de la slovace au fost Milica Trifunovic și Vladimira Bajciova (câte 6 goluri) și Irina Kompanieţ (4 goluri). Slovaca Kompanieț a câștigat și trofeul de golgheteră, Cristinei Enache (Minaur) fiindu-i decernat trofeul pentru cel mai bun portar, iar Roxanei Daniela Szőlősi (coordonator de joc Minaur), trofeul de cea mai buna jucătoare a turneului.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here