FAPT – Simion Bizău (ex-PNL) a trecut la partidul lui Șoșoacă și a preluat funcția de prim-vicepreședinte SOS Maramureș: Voi candida fie pentru funcția de președinte CJ Maramureș, fie pentru cea de primar în Baia Mare

1
3606
Simion Bizău

ALEGERI LOCALE 2024. Simion Bizău (62 de ani, originar din Bogdan Vodă), fost consilier local PNL în perioada 2016-2024 și fost lider de grup al PNL în Consiliul Local Baia Mare în mandatul început în 2020, care pe finalul acestuia a rămas doar scriptic în PNL, faptic votând alături de Coaliția pentru Maramureș (PNȚCD & PSD), a trecut la partidul SOS România, înființat în noiembrie 2021 și condus de senator Diana Iovanovici-Șoșoacă, după ce aceasta a fost exclusă din AUR.

 

Bizău, care are afaceri în domeniul transportului auto de mărfuri (deține firma Orzan Spedt SRL – mai deține sau are participații semnificative în alte trei firme însă acestea sunt în „adormire economică”, fără activitate), a fost preşedinte al PER Maramureş (2011), președinte al PMP Maramureș (2013), înscris în PNL Maramureș din 2014.

 

Fostul penelist a confirmat trecerea la SOS și faptul că a preluat funcția de prim-vicepreședinte (filiala județeană SOS este condusă de sigheteanul Nicolae Iuga, fost în Pro România) și că va candida pentru președinția Consiliului Județean, însă dacă nu finalizează pozitiv negocierile pentru candidatul optim la funcția de primar în Baia Mare, își va asuma această candidatură. În 2012, Bizău a candidat pentru Primărie (din partea PER, al cărui președinte județean era la acea vreme) și a obținut 2,98% din voturi.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. …ia si cu pâine , nea SIMI , sa nu ti se aplece de la atata SOS.
    Respect alegerea, dar nu o inteleg…dea te alia cu S.O.S…
    Succes ….
    Ha ha ha.. CJ sau primarie…din partea SOS …
    Apreciez indrazneala dar te stiam realist …nicedecum utopic.
    Dar suna bine…PRIM VICE PRSESDINTE…. si prim si vice ( al 2 oilea) si presedinte…
    3 in 1 si nimic…
    Vai vai…nea SIMI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here