MAI MULȚI BANI PENTRU SPITALE – Deputat Călin Bota: A fost eliminat TVA-ul pentru proiectele de investiții în domeniul sănătății

0
208
Călin Bota, deputat PNL de Maramureș

LEGE IMPORTANTĂ. În Camera Deputaților a fost votată o lege importantă pentru spitalele din România, dar și pentru organizațiile neguvernamentale care dezvoltă proiecte în sectorul medical. Potrivit proiectului adoptat, este eliminat TVA-ul pentru proiectele de investiții în domeniul sănătății.

 

Astfel, achizițiile de materiale şi servicii destinate spitalelor, de la construcții noi, modernizare sau dotare vor fi scutite de la plata TVA, iar unitățile sanitare din România vor beneficia astfel de bugete pentru investiții cu 20% mai mari.

 

Măsura va avea un impact pozitiv în domeniul sănătății și îl felicit pe colegul meu Bogdan Huţucă, președintele Comisiei de buget finanțe din Camera Deputaților, pentru că a avut o contribuție importantă la realizarea unui proiect funcțional, aplicabil tuturor unităților spitalicești din țară, a precizat deputatul PNL Călin Bota.

Biroul parlamentar al deputatului Călin Bota



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here