FAPT – Conducerea PNL Maramureș, întâlnire regională cu aleșii locali ai PNL din Țara Lăpușului

2
1596

PROIECTE ȘI OBIECTIVE. Sâmbătă, 3 februarie 2024, la Târgu Lăpuș, conducerea PNL Maramureș a avut o întâlnire regională cu aleșii locali ai PNL din Țara Lăpușului (primari, consilieri locali, președinți de organizații și președinți ai organizațiilor speciale). Forul județean a fost reprezentat de președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan, prefectul județului Maramureș, Rudolf Stauder, senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș, deputatul Florin Alexandru Alexe, secretarul general PNL Maramureş Ionică Muntean.

 

Discuțiile s-au axat pe proiectele derulate de Consiliul Judeţean în Țara Lăpușului, pe problemele locale și obiectivele stabilite pentru fiecare localitate.

 

„În ultimii 3 ani, de când am preluat mandatul de președinte al Consiliului Județean, Țara Lăpușului a beneficiat și beneficiază de proiecte majore:

Pentru dezvoltarea turistică:

• Reabilitarea a 8 gospodării tradiționale din Comuna Lăpuș

• Rezervația de zimbrii din Băiuț

Pentru dezvoltarea infrastructurii:

• DJ 171 Costeni – Stoiceni (prima dată asfaltat – finalizat)

• DJ 109G – Vima Mică – Boiu Mare (prima dată asfaltat – finalizat)

• DJ 109F – Rogoz – Lăpuș – Băiuț – Cavnic (lucrările vor începe la finele lunii martie ale acestui an)

• DJ 171 – Limită Bistrița-Năsăud – Suciu – Rogoz (a fost demarată procedura de licitație publică)

• DJ 171A – Suciu de Sus – Groșii Țibleșului (a fost demarată procedura de licitație publică)

Pentru dezvoltarea economică:

• La Târgu Lăpuș construim un parc industrial de specializare inteligentă, care va contribui la creșterea potențialului economic al zonei. Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional.

 

Țin să mulțumesc întregii echipe PNL din Țara Lăpușului, deoarece sunt un exemplu în ceea ce privește mobilizarea și implicarea la nivelul comunităților locale, precum și primarului orașului Târgu Lăpuș, Mitru Lese, pentru organizarea acestui eveniment și pentru tot ceea ce face pentru comunitate”, a precizat președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

    • Cred că glumeşti……. Ce să facă votanții la AUR ? Să învețe să se certe şi să strige….. să urle, numai scandaluri !
      AUR nu are ca propunere nici măcar 1 ministru, 1 specialist pe finanțe, sănătate sau transport !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here