FAPT – Cinci sigheteni din societatea civilă, care n-au mai făcut politică, au înregistrat un nou partid, Partidul Renașterii și Dezvoltării Maramureșului

0
2408

PARTID NOU – MARAMUREȘ. Marți, 5 decembrie 2023, Tribunalul Bucureşti a admis cererea a cinci sigheteni din societatea civilă, care n-au mai făcut până acum politică, dispunând înregistrarea în Registrul Partidelor Politice a unui nou partid politic: Partidul Renașterii și Dezvoltării Maramureșului.

 

Cei cinci sunt Bogdan Ticu (managerul agenției Sighetu Marmației a companiei de brokeraj în asigurări Global Assistace Broker), Daniel Marian Demeter (pensionar – fost șef serviciu la Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmației), Horia Emil Picu (profesor la Liceul Tehnologic Forestier Sighetu Marmației), Arina Gabriel Hărănguș (proprietar și manager al Pensiunii-Restaurant Flamingo din Sighetu Marmației) și Iulia Picu (fiica lui Horia Picu, profesor la Colegiul Național Pedagogic „Regele Ferdinand” din Sighetu Marmației).

 

Noul partid va avea sigla PRDM și, primind personalitate juridică, poate activa în alegerile din 2024.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here