FAPT – Big Brother a devenit funcțional și în Baia Mare, la 19 luni de la semnarea contractului: au fost date în funcțiune 169 de camere de supraveghere video

2
2925

SUPRAVEGHERE VIDEO BAIA MARE. Luni, 15 ianuarie 2024, în municipiul Baia Mare au fost date în funcțiune Dispeceratul și sistemul de camere de supraveghere format din 169 de camere de supraveghere video instalate în 35 de locații din oraș (132 sunt camere fixe, 29 camere mobile și 8 camere de citire a numerelor de înmatriculare). Terminalul de monitorizare este instalat la sediul Poliției Locale Baia Mare.

 

Contractul pentru execuția acestui obiectiv investițional a fost semnat la 31 mai 2022 cu operatorul de telecomunicații mobile Vodafone România SA, subsidiara națională a holdingului Vodafone. Valoarea contractului a fost de 2,11 milioane de lei, acesta fiind finanțat în cea mai mare parte din fonduri europene nerambursabile și trebuia finalizat în 12 luni (respectiv la 31 mai 2023) – aveți detalii AICI.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here