EXCLUSIV – Pentru parcul acvatic din Baia Sprie, administrația maramureșeană merge tot pe mâna Danielei Marișcu: un nou contract pentru documentațiile finale înaintea obținerii autorizației de construire

2
4824

AQUA PARK BAIA SPRIE. Consiliul Județean Maramureș a semnat miercuri, 27 decembrie 2023, un contract de achiziție directă, în valoare de 321.181 lei, cu firma AE Development SRL din satul Poarta Albă (jud. Constanța), care vizează elaborarea documentațiilor tehnice necesare obținerii autorizației de construire (Documentația Tehnică pentru obtinerea Autorizatiei de Construire – DTAC – și Documentația Tehnică pentru Organizarea Execuției – DTOE) pentru Complexul de agrement AquaPark din Baia Sprie. Contractul trebuie finalizat în două luni (60 de zile).

 

Firma (fostă Nomad Actual Food SRL în faza incipentă – anul 2020, când era specializată pe activități de restaurant) are un singur angajat și o cifră de afaceri de doar 214.179 de lei, însă este controlată de Daniela Adriana Marișcu, o antreprenoare din Constanţa, cunoscută și ca investitor-jurat în cadrul emisiunii „Imperiul Leilor” de la Pro TV, care deține mai multe firme specializate în proiecte de parcuri acvatice (Aqua Azur – specializată în proiectarea și construirea de piscine premium și aquaparkuri, Aquatica Experience – general integrator pentru parcuri de agrement -, AE Accelerator – accelerator de inovație în domeniu).

 

Daniela Marișcu (42 de ani) a realizat anul trecut, prin altă firmă pe care o controlează (Aqua Azur), și Studiul de Fezabilitate al Aquaparkului din Baia Sprie. În afara celor două firme menționate mai sus, antreprenoarea controlează sau are participații semnificative în alte 5 firme (Touch Nature Design din Ștefăneștii de Jos, Bilete la Castel din Alexandria, The Board Business Partners din București, Elementx Experience din Năvodari, Globetrip Development din Reșița).

 

Până acum, prin firmele ei, Marișcu a realizat mai multe proiecte de parcuri acvatice și piscine publice: Parquarium Cluj, Primus Sângeorz Băi, Aqua Parc Prundu Bârgăului şi Centrul Balnear Legacy (proiectate împreună cu Novelty AE), Plaja Urbană Dunărea din Galaţi, Centrul de Agrement Aria din Sibiu, extinderea Aqua Parc Arsenal, Băile Figa, Mirajul Oltului din Călimăneşti și alte resorturi de agrement acvatic.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here