EXCLUSIV – Încep lucrările de modernizare a rețelelor electrice din comuna Cernești, investiție de peste 8 milioane de lei: află identitatea câștigătorului contractului

0
593

INFRASTRUCTURĂ ELECTRICĂ. Distribuție Energie Electrică România (DEER), firmă a grupului Electrica – cel mai important operator național de distribuție a energiei electrice -, a desemnat drept câștigătoare a contractului care vizează modernizarea rețelelor electrice din comuna maramureșeană Cernești firma Electro Mat Prompt SRL din Oncești, fondată de actualul primar al comunei Oncești, Matei Godja, și administrată de fiul acestuia, Ioan Matei Godja (edilul i-a delegat controlul firmei în 2016, când a fost ales primar).

 

Contractul, semnat la 22 februarie 2024 la valoarea de 8 milioane de lei (exact: 8.187.200 lei, sumă care include TVA), a fost câștigat după ce firma din Oncești a licitat cu 11% sub estimarea maximă a beneficiarului (au fost 6 oferte, 2 declarate admisibile, iar contractul a fost atribuit pe criteriul Cel mai mic preț).

 

Conform proiectului tehnic de execuție, se vor face racorduri de medie tensiune, se vor monta/moderniza 5 posturi de transformare aeriene, vor fi modernizate rețele de joasă tensiune și branșamentele acestora. Lucrările trebuie finalizate într-un an (12 luni).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here