EVENIMENT – „Povești din bucătărie”, o nouă premieră la Teatrul Municipal Baia Mare

0
233
„Povești din bucătărie”, scenă din spectacol

TEATRU. Duminică, 18 martie, ora 19, în sala mare a Teatrului Municipal Baia Mareare loc premiera spectacolului “Povești din bucătărie”, în regia lui Cristian Ban (regizor nominalizat anul acesta de UNITER la secțiunea “cel mai bun spectacol românesc al anului 2017”). Spectacolul durează 90 de minute și se desfășoară cu publicul pe scenă.

 

Ana Cucu Popescu scria despre spectacol: „Bucătăria este, probabil, locul cu cel mai mult suflet dintr-o casă. Acolo ne certăm, acolo râdem, acolo gătim, acolo fumăm, acolo mâncăm, acolo ne împăcăm. În bucătărie au loc majoritatea destăinuirilor şi discuţiilor profunde, care ne fac să simţim că am descoperit ceva cu adevărat important.

 

Spectacolul Poveşti din bucătărie îşi propune să aducă în faţa spectatorilor sinceritatea şi căldura unei întâlniri din bucătăria unui prieten drag, dar, în acelaşi timp, reuşeşte să facă o radiografie a uneia dintre cele mai confuze perioade din istoria recentă a României: anii ’90. Spectacolul este unul realizat după metoda „devised theatre”, astfel încât textul ce stă la baza sa a luat naştere pornind de la experienţele personale şi amintirile membrilor echipei de creaţie”.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here