EVENIMENT – Muzeul Județean de Etnografie Maramureș își redeschide porțile pentru public

0
168

DECIZIE. Vineri, 23 aprilie 2021, la ora 15.00, Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș, situat în Baia Mare, pe str. Dealul Florilor nr. 1, deschide oficial sezonul de vizitare, evenimentul fiind marcat prin vernisajul expoziției ”Plugul, temelia bunăstării satului” și prin concertul susținut de Corala ”Armonia” (ambele acțiuni se vor desfășura în curtea gospodăriei ”Petrova” și vor fi transmise în timp real pe pagina de Facebook a muzeului).

 

Fiind un muzeu care redă viața satului maramureșean, din eveniment nu putea lipsi biserica, simbolul credinței strămoșești. Deoarece biserica din Muzeul Județean de Etnografie poartă hramul Sfântului Mare Mucenic Gheorghe Purtător de Biruință, începând cu ora 16.00 se va săvârși liturghia.

 

* Foto: @ Muzeul Satului Baia Mare

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here