EVENIMENT COMUNITAR – Peste 400 de copii din comuna maramureșeană Coroieni vor alerga la Ștafeta pentru educație

0
116

EDUCAȚIE ALTFEL. Sâmbătă, 16 septembrie 2023, începând cu ora 10.45, pe terenul de fotbal din comuna maramureșeană Coroieni se va da startul celei de-a treia ediții a Ștafetei pentru educație, un concursul de alergare la care s-au înscris peste 400 de copii din întreaga comună, a precizat Iolanda Burtea, reprezentanta Asociației Reality Check.

 

Evenimentul comunitar Ștafeta pentru educație face parte din proiectul „Împreună pentru un viitor mai bun în Coroieni”, inițiat de Asociația Reality Check, care are ca scop atragerea copiilor către școală prin intermediul activităților sportive. La Ștafeta pentru educație vor participa copiii din întreaga comună Coroieni, inclusiv cei din comunitatea din Ponorâta.

 

* Foto: @ Asociația Reality Check

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here