EVENIMENT – Cine cântă în weekendul următor la Zilele Orașului Seini 2023 și cât costă prestațiile capetelor de afiș

1
3981
Loredana Groza, Alina Eremia, Matteo

ZILELE ORAȘULUI SEINI 2023. Sărbătoarea orașului maramureșean Seini din acest an, Zilele Orașului Seini – Cetatea Zynir, aflată la cea de-a 24-a ediție și finanțată din bugetul urbei și al județului, a fost programată în 15-16 iulie. Această scriere că prezintă artiștii importanți care vor presta, contractați prin sereleurile bucureștene En-Events Entertainment Company și Mattman Music Events. Totalul cheltuielilor legate de scenă și prestațiile celor trei artiști capete de afiș este de 205.332 lei (toate sumele din articol includ TVA).

 

Servicii de scenotehnică (o scenă de 10 m x 8 m x 8m, instalația de sonorizare și lumini) au fost contractate cu 41.888 lei cu firma de casă Amaizing Booth SRL Baia Mare, controlată scriptic de Cateluța Popa, fostă angajată a viceprimarului Băii Mari, Doru Dăncuș, în firma falimentată după 4 ani de insolvență, Art Tradition Production (fosta abonată la toate spectacolele organizate de Primăria Baia Mare).

 

• Sâmbătă, 15 iulie 2023, piesa principală a recitalului va fi Matteo (pe numele real: Matei Anton Eugen Aurel Ioan Florentin Vasiliu), contractat prin En-Events Entertainment Company pentru suma de 26.023 lei (costurile prestațiilor artiștilor cuprind onorariile și transportul artiștilor și echipelor acestora).

 

• Duminică, 16 iulie 2023, piesele principale ale recitalului vor fi Alina Eremia (recital de 40 de minute) și Loredana Groza (recital de 60 de minute), contractate prin Mattman Music Events pentru suma de 137.421 lei.

 

* Foto: @Alina Eremia, @Loredana Groza, @Matteo

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here