DIICOT – Băimărean surprins accidental de polițiști, pe casa scării, cu droguri de mare risc

0
376

TRAFIC DE DROGURI. Magistrații Tribunalului Maramureş au dispus, la propunerea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Maramureş, arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu 23 martie 2019 şi până la 21 aprilie 2019 inclusiv, a inculpatului T.G. (24 de ani), domiciliat în Baia Mare, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

 

Instanţa a reţinut că, în 22 martie 2019, lucrătorii de poliţie judiciară care s-au deplasat la locuinţa acestuia în scopul înmânării unei citaţii, l-au surpins pe casa scării deţinând asupra sa o cantitate mare de droguri, respectiv 51,9 grame substanţă care conţine MDMA şi 94 de comprimate cu logo-ul „Mojo Jojo” care conţin ca substanţă activă 2C-B (drog de mare risc).

 

Inculpatul  a contestat hotărârea, dosarul urmând a fi soluționat de magistrații Curţii de Apel Cluj.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ