DIICOT – Băimărean surprins accidental de polițiști, pe casa scării, cu droguri de mare risc

0
471

TRAFIC DE DROGURI. Magistrații Tribunalului Maramureş au dispus, la propunerea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Maramureş, arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu 23 martie 2019 şi până la 21 aprilie 2019 inclusiv, a inculpatului T.G. (24 de ani), domiciliat în Baia Mare, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

 

Instanţa a reţinut că, în 22 martie 2019, lucrătorii de poliţie judiciară care s-au deplasat la locuinţa acestuia în scopul înmânării unei citaţii, l-au surpins pe casa scării deţinând asupra sa o cantitate mare de droguri, respectiv 51,9 grame substanţă care conţine MDMA şi 94 de comprimate cu logo-ul „Mojo Jojo” care conţin ca substanţă activă 2C-B (drog de mare risc).

 

Inculpatul  a contestat hotărârea, dosarul urmând a fi soluționat de magistrații Curţii de Apel Cluj.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here