DIFICULTATE ECONOMICĂ – O fabrică de confecții textile în sistem lohn din Baia Mare, care a raportat profit în toată istoria sa, și-a cerut insolvența

1
6662

INSOLVENȚĂ. Firma C&E Textile Design SRL, înregistrată în Baia Mare și prin care Ioan Claudiu Coț (unic asociat) controlează fabrica de confecții textile în sistem lohn de pe Bulevardul Independenței nr. 60, și-a înregistrat joi, 21 decembrie 2023, solicitarea de intrare în regim de urgență în insolvență.

 

Speța va fi soluționată în camera de consiliu, de magistratul desemnat al Secţiei a II-a civilă de contencios administrativ şi fiscal a Tribunalului Maramureș. Eventualele cereri ale creditorilor înregistrate pe rol vor fi soluționate ca fiind creanțe și incluse la masa credală.

 

Firma, care activează pe piața economică maramureșeană de aproape 7 ani (timp în care a raportat mereu profit), avea la finalul anului trecut 23 de angajați și a închis cu o cifră de afaceri de 1,27 milioane de lei și un profit net de circa 437.000 lei (ambii indicatori financiari fiind recorduri în istoria societății), dar a raportat și datorii de peste 700.000 lei.

* Foto: @C&E Textile Design

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Sa vedeti voi anu viitor si dupa aia emigrari….a unor oameni proprietari a unor afaceri mici si mijlocii care isi vor inchide businessul si se tireaza….raman marile afaceri…care aduc marfa de afara…fac monopol…si aduc marfa afara si cara banni tipariti aici…afara…curs initial mentinut artificial dupa care se baga euro si toti devin angajati…produc atata cat sa traiesti dar nu sa te imbogatesti…si atunci proprietarii de afaceri mici ori migreaza ori o sa astepte pensia…mai mult rau cat o facut dragnea si psd dupa aia pnlul si acum psd ul…nu o facut nimeni…imbigotim pe toti din imprumuturi…pana ne mai dau…dupa care devine tot statul asta un sclav al datoriilor…pe cand actualii conducatori …cei inteligenti…demult nu vor mai fi…Ludovic al IV,kerekes,psd etc….fix acum ii distrug pe fraierii care inca mentin bani la tva si impozit profit si care mai exista dar care anul asta ori o iau pe calea pensiei…ori a strainatatii…pfoai ce dobitoci bugetari..:))
    Dar goid luck….dupa mine potopul!!@

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here