DEROGARE – Comisia Europeană a aprobat fazarea proiectului „Sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Maramureş”

0
281

FINANŢARE. Reprezentanța Comisiei Europene în România a informat că a fost aprobată fazarea proiectului „Sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Maramureş”. Comisarul european pentru politică regională, Corina Crețu, a aprobat fazarea a două mari proiecte dezvoltate în județele Ilfov (apă) şi Maramureș (deşeuri), care au fost începute între 2007-2013.

 

Proiectul ce vizează crearea unui sistem funcţional de management al deşeurilor va putea fi terminat în actuala perioadă de programare, fără să piardă cofinanţarea de aproximativ 14 milioane de euro din partea Uniunii Europene – aceşti bani sunt repartizaţi prin Fondul European de Dezvoltare Regională. Acest proiect are în vedere investiții în colectarea deșeurilor, inclusiv cea selectivă, precum și transportul, transferul, tratarea și depozitarea acestora. Depozitele neconforme cu standardele europene vor fi închise sau reabilitate.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here