DECIZIE – Primarul Cherecheș l-a mandatat pe avocatul Doseanu pentru a comunica în numele lui privind dosarul penal care se află în pronunțare pe rolul Curții de Apel Cluj

14
29576
Cătălin Cherecheș, Răzvan Doseanu

AVOCAT NOU. Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a anunțat mass media că l-a mandatat pe avocatul Răzvan Doseanu pentru a comunica în numele lui privind dosarul penal care se află în pronunțare pe rolul Curții de Apel Cluj.

 

Iată comunicatul integral al edilului Cherecheș: “Din dorința de a nu interfera în niciun fel în parcursul Justiției, am decis să ofer mandat domnului avocat Răzvan Doseanu să comunice public în numele meu în legătură cu dosarul penal care se află în pronunțare pe rolul Curții de Apel Cluj și raportat la orice situație care îmi poate afecta drepturile procesuale”.

 

Răzvan Doseanu este avocatul coordonator al Societății profesionale de avocați „Doseanu & Asociații”. Este avocat din anul 2001, consilier al Baroului Bihor, doctor în drept și lector universitar la Universitatea AGORA din Oradea.

 

“De-a lungul activității sale (n.red. Răzvan Doseanu) a scris mai multe articole de specialitate și a reușit admiterea mai multor excepții de neconstituționalitate și declararea ca neconstituționale a unor prevederi legale importante” – conform propriei prezentări de pe site-ul oficial al societății de avocați din care face parte.

 

Noul avocat al lui Cherecheș și-a și intrat în rol (obiectivul fiind atât de previzibil!), și a precizat, într-o declarație dată pentru Lumea Justiției, că judecatoarea Georgiana Rodica Fărcaș-Hîngan de la Curtea de Apel Cluj nu mai poate fi imparțială în dosarul primarului Cherecheș după ce a făcut denunț la DNA și a colaborat cu parchetul anticorupție în cazul mitei pe care soacra edilului ar fi vrut să i-o dea pentru pronuntarea unei solutii de achitare. Reacția a venit joi, 9 noiembrie, după ce declarația de abținere a judecatoarei Fărcaș-Hîngan a fost respinsă de Curtea de Apel Cluj.

 

* Foto: @Cătălin Cherecheș FB, @Răzvan Dosneanu FB

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

14 COMENTARII

  1. Pustiu se face noi la inoras cand frumuselul nost primar pleaca de nevoie pe drumul Clujului. Curajios cu doamn doctor impreuna sa invinga fortele raului diavolului din orasul nost. Sarbatorim de balul vanatorilor o sa ne bucuram.

  2. Stimati si iubiti baimareni ! Azi aveti rezultatul indolentei, servilismului, pupincurismului si indiferentei dvs din campaniile electorale. Acum iese la iveala efectul de turma manipulata la care ati pus botul de doua ori. Somnul ratiunii dvs din ultimii 10 ani va facut cadou cel mai versat monstru obsedat sexual, iubitor de prafuri magice si devalizator din istoria nord vestului Romaniei. Este ca un sobolan prins intr-o capcana care si-ar manca si coada ca sa scape, este in stare sa-si bage in puscarie tot arborele genealogic incepand cu mumasa ca sa scape de condamnare. Chiar daca isi cheltuie o suma considerabila pe avocati si scenarii pentru a scapa de puscarie NU VA SCAPA de rugaciunile si blestemele oamenilor carora le-a distrus familia, afacerea si demnitatea. Un jeg uman care conduce un oras corupt la nivel institutional si care se foloseste de acestia pentru a se razbuna pe cei care ii stau in cale, ii denunta furaciunile sau indraznesc sa-i ceara socoteala. ATENTIE camarila si sefii de institutii aserviti incepand cu Politia Locala si terminand cu T.M. mai devreme sau mai tarziu veti fi vanduti la fel cum si-a vandut sotia, soacra si mama doar ca sa scape, la figurat vorbind ve-ti fi urmatoarele cadavre pe care calca fara scrupule doar ca sa-si salveze pielea de sobolan devalizator.

    • De mumă-sa nu mi-e milă! Sociopatu’ ăsta este rezultatul educației si a îndrumării primite de la părinți și mai ales de la mumă-sa. Este proiecția eșuată a ambițiilor personale ale mamei sale.

  3. Bravo poporan baimarean vontant!
    Aveti ce ati votat: cel mai RÂVNIT BURLAC din Romanica si din Orășelul vostru!
    Atenție la neveste! Daca intarzie, terentele modern e la birou la primaria lui.

    • BURLAC RAVNIT ????? Ce femeie si-at dori sa traiasca (linistita) langa un bolnav psihic (psihopat) un coleric (isteric cand il apuca) un dependent, un mincinos cronic, un obsedat de cultul personalitatii, un narcisist, un schizofren cu simptome clare, un fatalau de ultima speta fara demnitate umana, fara scrupule, operat de tupeu inca din adolescenta. SARACA Ileana Cosanzeana in ce blestem a cazut impreuna cu familia ei. In loc de liniste si fericire si-a ales umilirea suprema in care Fat Frumos fara creier (doar cu palosu gros) i-a cerut in direct divortul la o televiziune de stiri anuntand de asemenea intr-un mod mizerabil ca este si insarcinata. OARE ce femeie normala si-ar dori un astfel de burlac ????????? ACESAT este burlacu cereches il ia cineva ????? Vreo baba manipulata si obsedata……….de fat frumos cu palosu gros ??????????????

  4. Avocatul e bun ,îl scoate basma curată, așa se întâmplă de obicei.Doar nu credeți că politicienii conduc orașul, țara pentru oameni – pentru interesul propriu și grup de interese.

    Justiția e pentru fraieri și pentru oameni de rând … oricum justiția e oarba!

  5. Trebuia sa taca de la inceput ca s – a făcut de rușine. Este mare pacat ca astfel de oameni ajung sa conduca un oras. Cel mai râvnit burlac a picat testul de demnitate și cel de bun simt. Sa- I fie rușine !

  6. Domnul nou avocat poate explică și de unde provin banii de șpagă. Că socri-s rupți în fund, i-au scos executorii din casa, fiica lor e studentă, inculpatu-i cel mai sărac politician român. Până și DNA-ul omite să scurgă din dosar detalii cu privire la subiect. Chiar așa influență să aiba doamna deputat? Cea fără inițiative, fără proiecte altele decât cele personale, care-n tot mandatul a luat cuvântul o singură dată, atunci când a depus jurământul! Tot din iubire pentru băimăreni, firește!

  7. SI uite așa, din manevră in manevră până la faimoasa prescriere. Este știut că avocații care apără infractori dovediți urmăresc să câștige cat mai multi bani. Întrebarea este de ce nu sunt trași la răspundere cei care folosesc minciuna si dezinformarea in actul de apărare?

  8. In logica juridică a avocatului lector doctor universitar orice infractor poate mitui cu o prăjitura ori o cafea (ori sa scuipe ori sa înjure… orice intra sub incidența penalului chiar și o tentativa – la adresa completului care judecă) in orice faza a procesului, astfel încât sa se ajungă la prescripție prin abținere ori recuzare repetate (ani la rând) in forma dorita/gândită de infractor… Ori, instanța ce a judecat abtinerea, tocmai așa ceva respinge, ca fiind inadmisibil.
    Dle av – aceasta este SFIDAREA justiției in orice mod și este o fapta AGRAVANTĂ, și cântărește la creșterea pedeapsei, indiferent din partea cui vine (infractor sau familie). Coetnicii noștri, și ei, procedează intr-o maniera asemănătoare și asta înseamnă ca toți judecătorii trebuie sa plece acasă?!
    Inculpatul asupra căruia subzista prezumția de nevinovăție și are termen de pronunțare a sentinței, afirma ca nu are legătura cu mita soacrei, a mamei lui și soției. Atunci, care ar fi motivul și temeiul legal de recuzare? Pe ce se fundamentează imparțialitatea judecătorului? Pe sfidarea instanței????
    De’, trebuie și avocatul universitar sa trăiască din ceva amăgiri!
    Acestui perfid… Justiția își va urma cursul și-i va aplica pedeapsa bine meritată!!

  9. Mă-ntreb cum achită onorariile babane ale avocaților, având în vedere faptul că el își ia salariul în plic, banii și-i ține prin seifurile mătușilor nemțoaice și el de fapt e sărac și la 45 de ani încă locuiește cu mama. Cash, în limita plafonului?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here