DECIZIE – Minaur i-a prelungit contractul centrului Stefan Vujic chiar înaintea meciului decisiv cu Steaua, de la București

0
268

CONTRACT PRELUNGIT. Clubul băimărean Minaur a anunţat semnarea prelungirii contractului cu centrul sârb Stefan Vujic (31 de ani). Noua înțelegere contractuală se întinde pe durata a încă trei sezoane (până în 2026). Vujic a venit la Minaur în 2021, de la Dinamo București (unde a jucat două sezoane). Este internațional sârb (33 de selecții și 60 de goluri marcate pentru naționala Serbiei), însă până în 2017 a jucat pentru naționala Croației (este originar din Rijeka – în fosta RSF Iugoslavia, acum Croaţia).

 

În primul său sezon la clubul băimărean, Vujic a marcat 112 goluri în cele 34 de meciuri în care a evoluat (în Liga I, European Cup şi Cupa României). În actualul sezon, Vujic a evoluat doar în 22 de meciuri jucate (în Liga I, European League şi Cupa României) – a fost accidentat o perioadă – şi a marcat 55 de goluri. Prelungirea contractului cu Vujic este una previzibilă, în contextul în care centrul Călin Căbuț va părăsi gruparea băimăreană după acest sezon, urmând să evolueze la CSM Constanța.

 

* Foto: @CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here