DECIZIE – Dorin Vasile Grad din Vișeu de Jos, arestat pentru 30 de zile pentru tentativă la omor calificat: a intrat cu mașina voit în mașina soției, fiica lor se afla în mașină

0
686

INCULPAT VIOLENT, ÎN AREST. Vineri, 9 iunie 2023, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Maramureş a admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş de arestare preventivă pentru 30 de zile, până în 8 iulie 2023 inclusiv, a lui Dorin Vasile Grad (31 de ani), cu antecedente penale, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor calificat.

 

Judecătorul a conchis că din probe se conturează suspiciunea rezonabilă că acesta, în 5 iunie 2023, în localitatea Vişeu de Jos, aflându-se la volanul unui autoturism de teren a pătruns intenţionat pe contrasens şi a izbit frontal, în mare viteză, un autoturism condus de soția sa, Florina Maria Grad, cu care se află în divorț. În momentul impactului, pe banchetă din dreapta-faţă se afla şi fiica celor doi, în vârstă de 9 ani.

 

Imediat după impact, inculpatul ar fi coborât de la volanul autoturismului, ar fi sărit peste capotă şi i-ar fi aplicat lovituri cu pumnii şi picioarele soției sale, care coborâse din maşină. În urma loviturilor aplicate, soția inculpatului Dorin Grad a suferind leziuni traumatice care necesită pentru vindecare un număr de 11-12 zile de îngrijire medicală, a precizat conducătorul Biroului de informare şi relaţii publice, judecător Florin Ene-Solomciuc.

 

Inculpatul a contestat hotărârea Tribunalului Maramureş, dosarul urmând a fi înaintat Curţii de Apel Cluj pentru soluţionarea căii de atac.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here