DECES – S-a stins din viață Ioan Palko, una dintre legendele clubului Minaur

0
474
Ioan Palko

S-A MAI STINS O STEA. Ioan Palko, fost mare jucător și antrenor al clubului Minaur din perioada sa de glorie, s-a stins din viață la vârsta de 69 de ani, în urma unor suferințe care îl măcinau de mai multă vreme (domnul Palko fusese internat în luna iunie a anului trecut pentru un tratament extrem de costisitor al unui anevrism pelvian care ajunsese în stare critică).

 

Ioan Palko a jucat pentru marea echipă a Minaurului din a doua jumătate a anilor ’70 , de asemenea a antrenat atât echipa clubului la care s-a lansat, cât și alte echipe din Ardeal (printre altele, a promovat-o pe HCM CSM Bistrița în Liga Națională, în anul 2006) și a transmis dragostea lui pentru acest sport și fiului său, care este tot antrenor de handbal.

 

Clubul Minaur va onora o viață întreagă închinată sportului, păstrând un moment de reculegere vineri, 17 februarie, la debutul noului sezon de handbal masculin – care va avea loc în sala polivalentă „Lascăr Pană”, prin partida CS Minaur – Academia de Handbal Minaur, cu începere de la ora 17.

 

Odihnească-se în pace.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here