DECES – S-a stins din viață Ioan Palko, una dintre legendele clubului Minaur

0
290
Ioan Palko

S-A MAI STINS O STEA. Ioan Palko, fost mare jucător și antrenor al clubului Minaur din perioada sa de glorie, s-a stins din viață la vârsta de 69 de ani, în urma unor suferințe care îl măcinau de mai multă vreme (domnul Palko fusese internat în luna iunie a anului trecut pentru un tratament extrem de costisitor al unui anevrism pelvian care ajunsese în stare critică).

 

Ioan Palko a jucat pentru marea echipă a Minaurului din a doua jumătate a anilor ’70 , de asemenea a antrenat atât echipa clubului la care s-a lansat, cât și alte echipe din Ardeal (printre altele, a promovat-o pe HCM CSM Bistrița în Liga Națională, în anul 2006) și a transmis dragostea lui pentru acest sport și fiului său, care este tot antrenor de handbal.

 

Clubul Minaur va onora o viață întreagă închinată sportului, păstrând un moment de reculegere vineri, 17 februarie, la debutul noului sezon de handbal masculin – care va avea loc în sala polivalentă „Lascăr Pană”, prin partida CS Minaur – Academia de Handbal Minaur, cu începere de la ora 17.

 

Odihnească-se în pace.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ