UPDATE – REPATRIERE – Echipa de rugby Știința Baia Mare va ajunge în țară marți, din Africa de Sud

0
649

CAMPIONII REVIN ACASĂ. Echipa campioană națională la rugby, CSM Știința Baia Mare, va ajunge în țară, din Africa de Sud, de Ziua Națională a României, aeronava Tarom care a fost trimisă de statul român va ateriza pe Aeroportul Opopeni în jurul orei 12.00, a precizat ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu. Ulterior, Tarom a revenit, precizând că avionul (o aeronavă Boeing 737-700) va ateriza pe aeroportul din București marți, 30 noiembrie, ora 15.00.

 

După aterizarea la București, lotul de rugby al echipei băimărene se va îmbarca, tot pe o aeronavă Tarom, spre Baia Mare. Avionul trimis de statul român pentru repatrierea rugbiștilor băimăreni, din cauza anulării zborurilor Quatar Airlines din Africa de Sud către Europa (decizie luată în urma depistării în Africa a tulpinii omicron a noului coronavirus), este în acest moment pe Aeroportul din Mombasa (Kenya), pentru odihna echipajului și realimentare.

 

După anularea curselor aeriene din Africa de Sud către Europa, alți 8 cetățeni români, în afara delegației de 31 de persoane a CSM Știința Baia Mare, au solicitat sprijinul Ambasadei României la Pretoria, cerând ajutor în repatriere. Și aceste persoane vor fi transportate la București.

 

Lotul Știința Baia Mare este blocat în Bloemfontein (Africa de Sud), unde a fost invitat să dispute două meciuri cu echipe din provincia Free State.

 

* Foto: @Toyota Cheetahs Free State

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here