CV DE CANDIDAT – Cine este Cornelia Negruț, candidatul Pro România la funcția de senator

0
435
Cornelia Negruț

ADVERTORIAL. Numele meu este Cornelia Negruț, sunt candidatul Partidului Pro România la funcția de senator pentru Parlamentul României. Am absolvit cursurile Academiei de Studii Economice din București și m-am întors în Maramureșul iubit pentru a-mi folosi cunoștintele dobândite în întreprinderile economice, care, la acea data, erau motorul economiei locale.

 

Am o experiență deosebită în zona economică, administrativă și în domeniul energiei, deoarece foarte repede, după terminarea facultății, am lucrat în una dintre cele mai grele instituții ale statului roman: Agenția pentru Valorificarea Activelor Statului. Aici, activitățile mele au fost într-o legătură directă și intrinsecă cu Guvernul României, activitate în care este nevoie de  profesionalism, responsabilitate și onestitate. Traduceți-le, dacă doriți, prin patriotism.

 

Apoi, am candidat în anul 2012 pentru Camera Deputaților. Am devenit deputat al României, iar aici mi-am desfășurat activitatea în cadrul Comisiei de Buget- Finanțe-Bănci din cadrul Comisiei pentru tehnologia informației și a comunicațiilor, domenii deosebit de sensibile și acum, datorită tendinței de cibernetizare și digitalizare profundă a societății noastre.

 

Aceste experiențe politico-administrative m-au recomandat să obțin și un mandat în Consiliul de Administrație al Regiei Autonome Tehnologii pentru Energia Termo-nucleară. Acesta a fost un domeniu care a finisat cele mai multe dintre cunoștințele mele despre factorii care determină progresul unei comunități: investițiile, tehnologiile înalte și forța de muncă foarte bine plătită.

 

Acum candidez din nou, după 4 ani, pentru funcția de senator, misiune pe care mi-o asum în integralitate alături de PRO România. Sper ca toate aceste cunoștințe pe care le-am acumulat în timp, să le dedic, să le materializez într-un scop benefic, în proiecte economice și legi pentru ieșirea din criză a județului Maramureș. Dar asta se poate realiza numai cu înțelegerea și ajutorul dumneavoastră, a maramureșenilor.

 

* Material comandat de Pro România – filiala Maramureș, realizat de Maramax Tour SRL, cod AEP 1120008



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here