CUPA ROMÂNIEI – Minaur aduce la Baia Mare două echipe de Liga I: în grupă cu patru echipe din Liga I și una din Liga a III-a

0
497

PROGRAM MECIURI MINAUR BAIA MARE. Minaur Baia Mare, calificată în grupele Cupei României (fază care înlocuiește în această ediție optimile de finală clasice), a fost repartizată într-o grupă cu patru echipe din Liga I și una din Liga a III-a, conform tragerii la sorți efectuată vineri, 30 septembrie 2022, la Casa Fotbalului (tragerea la sorți a fost efectuată de foştii internaţionali Miodrag Belodedici, Lucian Sânmărtean şi Marius Niculae). Astfel, băimărenii au fost repatizați în Grupa D, alături de Universitatea Craiova, FC Argeş, Chindia Târgovişte, FC Hermannstadt, CS Ocna Mureş – ultima echipă activează în Liga a III-a.

 

În această fază a competiției au intrat direct cele mai bune 8 echipe din Liga 1 în sezonul trecut și cele 16 calificate din faza play-off-ului. Cele 24 de echipe rămase în competiţie au fost împărţite în 4 grupe de câte 6, câte două din urnele valorice 1, 2 şi 3. Au rezultat, astfel, trei meciuri pentru fiecare echipă, cu câte o adversară din fiecare urnă valorică. Partidele din prima etapă vor avea loc pe 19 octombrie.

 

Minaur va juca în 19 octombrie (la Baia Mare) cu ACS Campionii Fotbal Club Argeş, în 9 noiembrie (tot la Baia Mare) cu          AFC Hermannstadt și în 7 decembrie (în deplasare) cu CS Ocna Mureş.

 

Iată componența celor 4 grupe:

Grupa A: Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, FC Voluntari, FC U Craiova 1948, ACS Petrolul Ploieşti, Dinamo Bucureşti, Unirea Slobozia;

Grupa B: FCSB, FC Botoşani, CS Mioveni, UTA Arad, Oţelul Galaţi, Gloria Buzău;

Grupa C: CFR Cluj, Farul, FC Rapid Bucureşti, Universitatea Cluj, CSC Dumbrăviţa, CSM Alexandria;

Grupa D: Universitatea Craiova, FC Argeş, Chindia Târgovişte, FC Hermannstadt, CS Ocna Mureş, Minaur Baia Mare.

 

Din fiecare grupă se califică primele două echipe. Cupa României se va încheia cu fazele sferturilor, semifinalelor şi finala, disputate toate într-o singură manşă. Deținătoarea trofeului este Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

 

* Foto: @CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here