CRONICĂ DE MECI – Progresul Șomcuta Mare, umilită la Oradea: a primit 8 goluri de la echipa cu cel mai slab atac din prima jumătate a clasamentului

0
449

FOTBAL – LIGA A III-A. Sâmbătă, 10 aprilie 2021, pe legendarul Stadion “Iuliu Bodola” (edificat în anul 1924, este stadionul pe care ICO a devenit singura echipă bihoreană campioană a României, în ediția 1948-1949), ACS CAO 1910 Oradea a torpilat echipa maramureșeană Progresul Şomcuta Mare, marcându-i mai mult de o treime din totalul golurilor pe care le-au înscris în 14 etape. Cineva spune că n-a fost meci de fotbal, ci execuție în public.

 

ACS CAO 1910 Oradea a fost echilibrată: le-a dat câte 4 goluri șomcutenilor în fiecare repriză. Echilibru. În 17 octombrie 2020, la meciul tur, disputat la Șomcuta Mare, CAO a fost mai puțin darnică, a învins “doar” cu 4-2, acum și-au dublat numărul golurilor înscrise și, cu fair-play, le-a înjumătățit pe cele primite.

 

Sigur, poate fi găsită scuza că FRF le-a făcut un nou serviciu codașelor din Liga a III-a și Progresul a intrat în joc deconectată pentru că nu mai retrogradează nimeni (sau aproape nimeni, fiind schimbată regula în timpul jocului și dictându-se ca echipele inițial retrogradate direct, de pe ultimele două locuri, să dispute meciuri de baraj cu câștigătoarele din Liga a IV-a, însă meciuri în Liga a IV-a se dispută doar în două județe). Poate fi găsită orice scuză, ideea e că la 8-1 ți-e și jenă să găsești vreo scuză…

 

Loren Ioviță a făcut ce a vrut cu apărarea maramureșenilor, înscriind 4 goluri (om echilibrat și el, a marcat de câte două ori pe fiecare repriză, să nu se supere nimeni), iar Hosu l-a secondat cu o dublă, celelalte goluri ale gazdelor fiind înscrise Codoban și Roșu (în 2 minute au venit aceste două goluri). La 5-0 a înscris golul de onoare și Progresul, în min. 51, dar apoi a mai primit 3 (goluri).

 

Din meciul acesta se va reține asta: CAO Oradea – Progresul Șomcuta Mare: 8-1 (4-0), au marcat Loren Ioviță (min. 4, 25, 47, 85), Marius Hosu (min. 20, 36), Claudiu Codoban (53), Constantin Roșu (54) / Mark Parnău (51).

 

Etapa următoare, a 16-a, Progresul Șomcuta Mare joacă acasă (în 17 aprilie) cu ACS FC Someşul Dej.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here