CONTRACT SEMNAT – Cavnic primește o finanțare nerambursabilă de peste 1,8 milioane de lei pentru construirea unui pod

0
349

FINANȚARE NERAMBURSABILĂ. Orașul maramureșean Cavnic va primi o finanțare nerambursabilă de 1,8 milioane de lei (exact: 1.878.069,76 lei), prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” pentru construirea unui pod. Acesta va fi amplasat peste râul Cavnic, între strada 22 Decembrie (în zona magazinului Profi Loco de lângă parcul orașului) și strada Flotației – DJ184.

 

Contractul de finanțare a fost semnat de conducerea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, ministrul Cseke Attila precizând că la nivel național s-au semnat până acum prin Programului Național de Investiții „Anghel Saligny” 331 de contracte de finanțare a căror valoare totală depășește 3,35 miliarde de lei (aceste contracte vizează reabilitarea și modernizarea unor străzi și drumuri de interes local, construirea și refacerea unor poduri, reabilitarea, modernizarea și extinderea sistemelor de alimentare cu apă, precum și extinderea rețelelor de canalizare).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here