CONTRACT – 6,3 milioane de lei pentru reabilitarea unui drum forestier de 7,6 kilometri din Maramureș

0
2978

ÎN LICITAȚIE. Regia Națională a Pădurilor Romsilva, prin Direcția Silvică Maramureș, a scos la licitație un contract estimat la peste 6,3 milioane de lei (exact: 6.328.479,50 lei, sumă care include TVA), pentru reabilitarea unui drum forestier cu o lungime de 7,6 kilometri, aflat în administrarea Ocolului Silvic Groșii Tibleșului.

 

Contractul pentru reabilitarea drumului forestier Didii – Arieș  va fi atribuit pe criteriul cel mai mic preț, lucrările trebuie finalizate în 2 ani (24 de luni) și ofertele sunt așteptate până la 22 noiembrie 2023.

 

* Foto generică

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here