CONDUCERE – Află cine conduce Poliția maramureșeană după pensionarea chestorului Viorica Marincaș

4
2623
foto: mediafax.ro

INTERIMAT. Cea care a condus în ultimii cinci ani Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Maramureș, chestor Viorica Marincaș (54 de ani), s-a pensionat. Adjunctul IPJ Maramureș, comisarul șef Ionel Todoran (52 de ani), a preluat, deocamdată cu titlu interimar, conducerea instituției.

 

Ionel Todoran (foto: informația zilei)

Todoran este originar din orașul Târgu Lăpuș, este căsătorit și are doi copii. Este absolvent al Școlii Militare de Ofițeri Activi a Ministerului de Interne, specializarea Informații (1987-1990) și a Facultății de Drept a Universității Babeș Bolyai Cluj-Napoca (1990-1995). Specializat pe cercetări penale, el este adjunct al șefului IPJ Maramureș din 2010, anterior acestei numiri fiind șeful Poliției municipiului Baia Mare. După 1990, Todoran a fost, o scurtă perioadă (până în 1992) ofițer la Secția de Informații Maramureș.

 

În urmă cu puțin timp, soția adjunctului Poliției maramureșene, Aurica Todoran, a devenit secretar al județului, funcție extrem de importantă la nivelul administrației publice maramureșene și care era vacantă de mai bine de doi ani.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

4 COMENTARII

  1. Totul este conform graficului desenat de chestorul din Maramures, originar din Lucacesti, comuna Miresu Mare! Conexiunile sa le faceti dvs ziaristii de investigatii!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here