CONDUCERE – Află cine conduce Poliția maramureșeană după pensionarea chestorului Viorica Marincaș

4
2153
foto: mediafax.ro

INTERIMAT. Cea care a condus în ultimii cinci ani Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Maramureș, chestor Viorica Marincaș (54 de ani), s-a pensionat. Adjunctul IPJ Maramureș, comisarul șef Ionel Todoran (52 de ani), a preluat, deocamdată cu titlu interimar, conducerea instituției.

 

Ionel Todoran (foto: informația zilei)

Todoran este originar din orașul Târgu Lăpuș, este căsătorit și are doi copii. Este absolvent al Școlii Militare de Ofițeri Activi a Ministerului de Interne, specializarea Informații (1987-1990) și a Facultății de Drept a Universității Babeș Bolyai Cluj-Napoca (1990-1995). Specializat pe cercetări penale, el este adjunct al șefului IPJ Maramureș din 2010, anterior acestei numiri fiind șeful Poliției municipiului Baia Mare. După 1990, Todoran a fost, o scurtă perioadă (până în 1992) ofițer la Secția de Informații Maramureș.

 

În urmă cu puțin timp, soția adjunctului Poliției maramureșene, Aurica Todoran, a devenit secretar al județului, funcție extrem de importantă la nivelul administrației publice maramureșene și care era vacantă de mai bine de doi ani.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

4 COMENTARII

  1. Totul este conform graficului desenat de chestorul din Maramures, originar din Lucacesti, comuna Miresu Mare! Conexiunile sa le faceti dvs ziaristii de investigatii!!!

LĂSAȚI UN MESAJ