TRANSFER APROBAT – Procuror nou la Parchetul Baia Mare

0
800

MAGISTRAȚI. Secția Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a admis transferul procurorului Cosmin Marius Fiț de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare la Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare, în cadrul sesiunii de transfer soluționată joi, 4 aprilie 2023. Transferul intră în vigoare începând cu 1 mai 2023.

 

Fiț este procuror de un an, și-a făcut stagiatura la Parchetul de pe lângă Judecătoria Toplița și după promovarea examenului de capacitate a fost repartizat, în aprilie 2022, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

 

În urma acestui transfer, Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare a devenit al doilea din județ (după Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș) care are 100% ocupate posturile de execuție prevăzute în organigramă (în acest caz 12).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here