CICLIC – Primarul Cherecheș vrea să organizeze în Baia Mare, din nou, selecția națională Eurovision: episodul 2016 a costat peste o jumătate de milion de lei

2
959

FAPT. Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, le-a cerut consilierilor municipali acordul de principiu cu privire la solicitarea TVR, înregistrată la Primaria municipiului Baia Mare (cu nr. 1478/2020), privind organizarea selecției naționale Eurovision 2020 (Eurovision Song Contest 2020).

 

În martie 2016, selecția națională a Eurovision s-a desfășurat tot în Baia Mare, în Sala Sporturilor, însă câştigătorul (Ovidiu Anton) nu a mai urcat pe scena de la Stockholm (pe 12 mai 2016), din cauza datoriilor acumulate de România, prin TVR, la Uniunea Europeană de Radio și Televiziune. A rămas însă cheltuiala din bugetul orașului, de peste o jumătate de milion de lei (534.900 lei + TVA).

 

Și în anul următor, în 2017, TVR a cerut municipalității Băii Mari să aloce sumele necesare selecției naționale pentru Eurovision 2018, dar solicitarea a fost respinsă.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

 1. Nicio problema.
  Actiune de Marketing a prim -ar-ului nostru.
  Dar s-a anilizat ultima astfel de actiune cu aceeasi tema.
  Care a fost scopul ei si ce beneficii ulterioare am avut noi, ca urbe?
  Daca esti un bun manager si mai ai si studii economice si esti si PRIM- AR -ul orasului adica intaiul si binenin tentinatul care ,,pui suflet ” ai ca scop permanent cheltuirea banului ,mai ales cel public< cu interes in ridicarea bunastarii orasului si a cetatenilor lui la nivel de servicii oferite,coditii de trai moderne si locuri de munca prin atragere de dezvoltatori si/sau investitori de calibru.
  In concluzie,o astfel de actiune care implica resure finaciare al bugetului local si care se incadreaza la capitolul PROMOVARE SI MARKETING trebuie bine analizatate din pdv al scopului si rezultatelor ulterioare.
  Ma intreb de ce nu se aduce la BAIA MARE un eveniment anual de anvergura gen UNTOLD …ca am vazut ca le plac celor din staff-ul organizatoric valorile folclorice si traditionale.
  Decat sa facem HIPO CENTRE langa Baia MARE (bune si alea pt cetateni si mai ales pt odrasle lor,dar care doar inghit bani pt studii de fezbilitate si organizare , de ce nu folosim terenurile respective in acest scop….zona de spectacole in aer liber…
  Cu o infrastructura pretabila cred ca am aduce si turisti si promovare si bani pt orasul nostru.
  Domnule prim -ar , sa mai si luam nu sa tot oferim.
  Ce ziceti? Merge si pe sens invers sistemul ?
  Sa ne intre nu sa iasa …noua, orasului, nu domniei voastre personal.
  Ca sa fie clar: de bani e vorba.
  PRIM-AR, traducere: PRIM- ADMINISTRATOR …R-ul se poate traduce in mai multe feluri.
  Depinde doar de dvs. domnule C. CHERECHES, cum!
  Hai puneti suflet si deschideti-va orizonturile.
  Nu fiti prozaic, ramanand doar la TEZAUR FOLCLORIC si EUROVISION unde dam bani, nu incasam.

  Ori

 2. Din banii Vitalului…???? Intrebare cu raspuns… Muncitorii au salarii de mizerie, dar firma trebuie sa sponsorizeze toate idioteniile primarului fereasca Dimnezeu de asa primar…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here