EVENIMENT – Sâmbătă, la Băsești, Șișești și Moisei, are loc „Noaptea Muzeelor la Sate”

0
182
Casa Martirilor Moisei

NOAPTEA MUZEELOR LA SATE. Sâmbătă, 2 septembrie 2023, se derulează „Noaptea Muzeeelor la Sate”, un eveniment inedit organizat de către Rețeaua Națională a Muzeelor din România și la care Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș participă cu trei obiective muzeale pe care le coordonează: Casa Memorială „George Pop de Băsești”, Ansamblul Muzeal și Monumental „Dr. Vasile Lucaciu” din Șișești și Casa Martirilor din Moisei.

 

Cele trei obiective muzeale care promovează valori autentice ale patrimoniului cultural vor fi deschise publicului vizitator în intervalul orar 18.00-23.30 (ultima intrare), accesul fiind gratuit.

 

Muzeul Județean de Istorie și Arheologie MaramureșATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here