CERTITUDINE – Candidatul PNL la Primăria Baia Mare va fi… Mircea Cirț, patronul grupului de firme ATP Exodus

2
8428
Mircea Cirț

CAMPANIE ELECTORALĂ BAIA MARE. Mircea Cirț (47 de ani), patronul grupului de firme ATP Exodus, va fi candidatul PNL la Primăria Baia Mare. Un anunț oficial urmează să fie prezentat public în scurt timp, dar am zis să nu stați tensionați din cauza asta…

 

Cirț este un apropiat al primarului în funcție Cătălin Cherecheș, care i-a și decernat recent titlul de Cetățean de Onoare al municipiului Baia Mare. În contrapartidă, când familia sa are nevoie de vreun autoturism, filonul este Cirț (evident, prin firmele sale, ATP Exodus).

 

Sigur, continuând raționamentul, și Cirț, ca și Adi Todoran (PMP), este un alt blat al unui partid care mimează opoziția (în cazul de față, PNL). Cel mai probabil, în schimbul unui candidat comod pentru Cherecheș, liberalii vor primi o funcție de viceprimar și Cherecheș îl va trăda pe pesedistul Zetea în campania pe Baia Mare (de unde Zetea așteaptă multe voturi și va primi tot puține, așa cum primește de fiecare dată PSD în municipiul reședință de județ).

 

Soluția Cirț a fost scoasă din joben în urmă cu puțin timp (semn că doar acum s-au înțeles liberalii cu pesedistul Cherecheș), cel mai recent vehiculat candidat al PNL la Primăria Baia Mare fiind președintele filialei, Călin Bota. Conducerea liberalilor maramureșeni a infirmat vreun blat politic cu primarul pesedist Cătălin Cherecheș, susținând că Cirț este cea mai bună soluție și cu șanse de câștig.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. Blat clar ! Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar putea arata CL cu blatistii astia . https://2mnews.ro/fapt-cum-l-a-facut-primarul-chereches-cetatean-de-onoare-pe-patronul-de-la-atp-exodus/

  2. Blat în politica autohtonă ? Nu se poate. Cherecheș și Zetea sunt personaje oneste. Pe Zetea îl votează tot Consiliul Județean și personalul instituțiilor din subordine cu familii cu tot. Zetea ține cu oamenii, el nu vinde pe nimeni. E om de caracter. Îl vedeți sacrificând vreo instituție de dragul târguielilor politice ? Nu se poate. El ține la valori. La cinste și onoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here